Agent werkonbekwaam door dronken man

Een politie-inspecteur heeft een trap op zijn voet en in het aangezicht gekregen van een dronken man. De agent werd afgevoerd met gescheurde ligamenten en verwondingen in het aangezicht. Dit gebeurde nadat de politie werd opgeroepen voor een man (46) die gevallen was. Deze bleek in dronken toestand.

Toen de inspecteurs hem naar huis brachten werd hij agressief. De man begon te schelden en gaf een van de agenten een zware trap op zijn voet en in het aangezicht. Met moeite kon de man uiteindelijk in bedwang gehouden worden om vervolgens zijn roes uit te slapen in het politiekantoor.

De gewonde agent werd overgebracht naar het Jan Palfijnziekenhuis. Hij is voorlopig minstens 14 dagen werkonbekwaam.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.