Olseër Pieter-Jan Hannes 3de in Crosscup Mol

Afgelopen weekend was OLSE aanwezig op de crosscup te Mol. Olseër Pieter-Jan Hannes kwam na een sterke en verstandige wedstrijd als derde, en eerste Belg, over de meet bij de seniors heren. Deze derde plaats leverde hem niet enkel het podium op tijdens deze wedstrijd, maar ook de leiderstruien in de tussenstand van dit regelmatigheidscriterium bij de beloften én de seniors. Dit levert OLSE voor de eerste keer in de geschiedenis de leiderstrui bij de seniors heren op.

Behalve Pieter-Jan waren er nog verschillende Olseërs aanwezig op de crosscup. Door de goede prestaties konden er veel punten verzameld worden voor de Club Trophy, een klassement waarbij de 3 beste clubs op het einde van het seizoen in de prijzen vallen. Na de relays stond Olse op de 7de plaats. Na Mol zijn ze opgeschoven naar de 2 de plaats achter de Kempische club AC Herentals.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.