Buurthuis in VTM reeks Stille Weldoeners

Vanavond in Stille Weldoeners op VTM (van 20u30 tem 21u30) : Het Merksemse buurthuis Stroboertje ! Zij krijgen steun vanuit onverwachte hoek, Stille Weldoener Michel.

Michel leidt met succes zijn eigen bedrijf in de IT-sector, maar het leven is voor hem meer dan zaken doen en hij gelooft sterk in welzijnswerk. Michel laat zijn twee zonen en zijn firma een week achter om zich in Antwerpen anoniem als vrijwilliger in te zetten. Zijn interesse gaat meteen uit naar een organisatie die gezinnen met kinderen met een handicap ondersteunt zodat ze in hun vertrouwde omgeving kunnen opgroeien. De dag die hij met de autistische jongen Daan doorbrengt, raakt hem diep. Michel heeft namelijk zelf een zoon met zware beperkingen, die tijdens de week in een instelling verblijft. De zakenman gaat ook aan de slag in een buurthuis, waar hij helpt met de voedselbedeling. En hij komt in contact met een project om mensen met brandwonden te helpen.

De uitzending is ook te volgen in het buurthuis (Deurnsebaan 18)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.