Auto door vangrails

Zaterdagochtend, net voor 9u, verloor de bestuurder van een personenwagen de controle over zijn voertuig. De auto reed op dat moment over de Gabriël Theunisbrug (brug Sportpaleis), richting Sportpaleis. De zagen slipte, ramde het betonnen muurtje naast de rijbaan en kwam tot stilstand tegen een verlichtingspaal. De achterkant van de auto stak over het muurtje en bengelde enkele meters boven de grond. Brokstukken van muur en balustrade belanden op een geparkeerde bus.

Na het ongeval zetten de inzittenden va het voertuig het op een lopen. Brandweer en politie kwamen ter plaatse om de rijbaan weer vrij te maken. Het verkeer moest tijdelijk over 1 rijstrook.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.