Fatale val op kettingzaag

UPDATE

Donderdagochtend is een Marc De Nef uit Edegem (46) omgekomen toen hij op een kettingzaag viel. Het ging om een man uit Edegem die in bijberoep bomen snoeit en verzorgd. Hij was bezig met het toppen van een populier bij Erwin Peeters in Merksem toen de lader waarop hij stond, wankelde en omviel. Aangezien hij alle veiligheidsmaatregelen had genomen, was het vooral de ladder die viel en kon Marc zich laten zakken. Hierbij kwam hij, om nog onduidelijke redenen, op zijn kettingzaag terecht. De hulpdiensten reageerden snel, maar slaagden er niet in om hem nog te reanimeren. Bij zijn werkzaamheden had de man alle nodige veiligheidsmaatregelen getroffen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.