Motorrijder komt ten val

Dinsdagavond rond 17.30 uur raakte een 43-jarige man gewond toen hij met zijn moto ten val kwam op het kruispunt van de Lakborslei en de Bisschoppenhoflaan.

De motorrijder kwam van de Burgemeester Eduard Waghemansbrug en reed op de Bisschoppenhoflaan in de richting van de Lakborslei. Volgens de motorrijder maakte een wagen, die in dezelfde richting reed, plots een uitwijkmanoeuvre, waardoor hij de pas werd afgesneden. De motorrijder kwam ten val. Hij raakte gewond aan zijn rechterschouder.

Het slachtoffer, een 43-jarige man uit Brasschaat, werd voor verzorging overgebracht naar het Klina Ziekenhuis. De bestuurder van de wagen, een 28-jarige man uit Hemiksem bleef ter plaatse tot de komst van de politie. Beide partijen werden verhoord en moesten een ademtest afleggen. Beiden bliezen negatief. De bestuurder van de wagen verklaarde dat hij de motorrijder niet gezien had.

Bron Lokale Politie Merksem

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.