Scholencross in het park

Afgelopen weekend was er de scholencross. Deze ging voor de eerste maal door in het park aan het Hofke van Rosendaal. In elk van de 8 reeksen van deze scholencross werd er gestreden tot de laatste snik, met de hoop op een ereplaats. Ook de supporters waren talrijk. Ze moedigden de 367 kinderen aan.

De scholencross werd afgesloten met de inhuldiging van het nieuwe looppad dat zich door de 2 parken terzijde van de Speelpleinstraat kronkelt. Onder het oog van o.a. districtsvoorzitter Gilbert Verstraelen (Sp.a) en districtsschepen Sonja De Meyer (CD&V) liepen zo’n 50-tal sportievelin-gen dit nieuwe looppad in.

Foto’s kunt u via volgende links terugvinden:
https://picasaweb.google.com/112416280311185804680/ScholencrossRozenhof?authuser=0&feat=directlink#
https://picasaweb.google.com/112416280311185804680/ScholencrossRozenhofJohnnyDeCeulaerde?authuser=0&feat=directlink#

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.