Vise – OLSE : 18 – 24

OLSE zeker van Play – Offs.

OLSE bezorgde zich vanavond een vervroegd eindejaarsgeschenk. Na een gelijkopgaande openingsfase 3 – 3 na 10 minuten waarin de verdedigingen, gesteund door 2 goede doelmannen, duidelijk sterker waren dan de aanvalskracht van beide ploegen kon OLSE toch als eerste een kleine kloof slaan. Jasper Mendes “weer hij” hield 10 minuten zijn netten schoon en Johannes Verhoeven “weer hij” schoot van alle kanten raak, dit leverde een 3 – 6 stand op. Bij de rust was alles echter te herdoen, een goede pot handbal leverde een terechte ruststand 10 – 10 op.

Bij het begin van de tweede helft leek het even fout te lopen Visé nam voor het eerst de leiding en diepte deze zelfs uit tot 12 – 10 na 3 minuten. Mats De Coster en Wim Verhaegen brachten OLSE terug langs Vise na 5 minuten wezen de bordjes 13 – 13. Sten Dielen die er aanvallend een ongelukkige eerste helft had op zitten vond zijn goede arm terug en op de 10de minuut nam OLSE resoluut terug de leiding 13 – 15. Even was het nog bibberen voor de meegereisde supporters toen Sten Dielen voor 2 minuten naar de bank moest en enkele ogenblikken later Jimmy Jacobs, door een ongelukkige tussenkomst van de scheidsrechter, de rode kaart onder de neus geduwd werd. Gelukkig bleven onze spelers kalm en konden we met 4 tegen 6 Visé het scoren beletten en als Mats De Coster met een subliem schotje door de benen van de doelman de 13 – 17 op het scorebord zette brak de veer bij Visé. OLSE kon de wedstrijd rustig uitspelen, Benjamin Lievens en Yannick De Hert dreven de score nog wat op tot 18 – 24 op het eindsignaal. OLSE kan van een welverdiende winterstop genieten.

De spelers en begeleiders willen de supporters bedanken voor hun steun en wensen hen prettige eindejaarsfeesten.

OLSE: Johannes Verhoeven 8,Yannick De Hert 3,Sten Dielen 3,Jos Riské 3,Benjamin Lievens 2,Wim Verhaegen 2,Jimmy Jacobs 2,Mats De Coster 1.

Vise: Kinet 5,Dubuc 4,Wouters 3,Fissette 3,Beckers 2,Devillers 1.