Aanranding achternichtje

Bij het Antwerpse gerecht loopt momenteel een zaak tegen Luca R., een Italiaan (42), die 15 maanden cel riskeert voor de aanranding van zijn achternichtje, Loredana, in Merksem. Het meisje was 15 op het moment van de feiten.

De 2 kenden elkaar natuurlijk al langer en er was, ondanks het leeftijdsverschil, een relatie tussen beiden. Tijdens een ontmoeting in Italië hadden de ze, met wederzijdse toestemming, meermaals seks. Vorig jaar spraken ze ook in Merksem met elkaar af.

Toen kreeg de vader van het meisje een reeks pikante sms-jes op de GSM van zijn dochter te zien. Toen de man ontkende dat er iets aan de hand was, voelde het meisje zich misbruikt. De ouders dienden klacht in en er werd een Europees aanhoudingsbevel uitgevaardigd.

Op 23 april kwam Luca R. met een Italiaanse advocaat naar Antwerpen. Hij beweert dat er enkel sms-verkeer was. Er was echter een handdoek met zijn sperma en haar bloed op die het tegendeel bewezen. Aangezien vrouwen vanaf 14 jaar kunnen instemmen met seks, staat hij niet terecht voor verkrachting, maar enkel voor aanranding.

De man riskeert tot 15 jaar cel. Het slachtoffer vordert daarnaast nog 7.500 euro schadevergoeding. Het vonnis volgt op 17 januari.

1 comment on “Aanranding achternichtje

  1. Pingback: 18 maanden voor aanranding achternicht » Het Stroboerke

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.