Portefeuille gestolen

Woensdag in de namiddag wandelde een 59-jarige vrouw, met behulp van een rollator, op de Bredabaan. Plots kreeg ze een stevige duw in de rug. Ze kon met enige moeite haar evenwicht bewaren. Toen zag ze drie jonge gasten van haar weglopen.

Ze maakte zich nog wat kwaad omwille van de forse duw maar pas dan stelde ze vast dat haar handtas open stond. Die hing aan de rollator. Haar portefeuille was uit de handtas verdwenen. Vermoedelijk zijn de drie jonge kerels ermee vandoor gegaan nadat ze probeerden het slachtoffer uit evenwicht te brengen. De vrouw werd bij de feiten niet gewond. De drie jonge daders blijven op te zoeken.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.