Groen wil rijrichting opnieuw omkeren

Omwonenden en passanten van de Terlindenhofstraat stellen zich vragen bij de aangepaste verkeerssituatie. Deze zorgt er voor dat de Elfnovemberstraat en de Annuntiatenstaat extra verkeer te slikken hebben. Ook de Merksemse afdeling van Groen steunt de omwonenden. Kersvers schepen van Ruimtelijke Ordening Karin Staes laat weten dat de nieuwe situatie geen goede oplossing  is. In Het Nieuwsblad laat ze optekenen dat de timing ongelukkig gekozen is omdat de nakende heraanleg van de Bredabaan ervoor zal zorgen dat de automobilisten alternatieven zullen zoeken en de bewoners van de woonstraten hier nu het slachtoffer van dreigen te worden.

1 comment on “Groen wil rijrichting opnieuw omkeren

  1. Pingback: OpenVLD: Groen is tegen maatregel die ze zelf mee goedkeurden » Het Stroboerke

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.