Mislukte overval

Woensdagavond, om 18 uur, was een winkelbediende aan het werk in een ruimte achteraan in de winkel van Mobistar, Bredabaan 499. Toen hij terug in de winkel kwam om deze af te sluiten stond er plots een onbekende man voor hem. Die kwam tot achter de toonbank en eiste van de bediende dat de kassa werd geopend. Om zijn eis kracht bij te zetten toonde hij aan de bediende een ijzeren staaf.

De winkelbediende liep naar de uitgang van de winkel. De verdachte kwam hem achterna en hij wilde naar buiten lopen. De bediende probeerde de verdachte te beletten te vluchten maar dat lukte hem niet. De verdachte liep, zonder enige buit, weg richting Komiteitstraat.

De politie is met een onderzoek gestart. Er zal worden nagegaan of er bruikbare beelden zijn geregistreerd met de camera die in de winkel hangt. Het slachtoffer (23) werd niet gewond. Hij kreeg wel het aanbod gebruik te kunnen maken van opvang door slachtofferhulp van de politie.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.