Man overvallen en bestolen

Zondagavond wandelde een man (18) op de Bredabaan richting de tramhalte aan de Frans de l’Arbrelaan. Daar werd hij plots door vier andere mannen aangevallen. Hij kreeg een trap in de rug waardoor hij uitgleed en op de grond viel. De vier overvallers hielden hem in bedwang waardoor één van hen de portefeuille van het slachtoffer kon buitmaken.

De vier verdachten maakten zich daarop uit de voeten. Ze sprongen wat verderop in een klaarstaande wagen. Een vijfde man stond daar blijkbaar te wachten op zijn vier kompanen. De wagen reed weg richting Groenendaallaan. Het slachtoffer werd licht gewond en had pijn aan het hoofd en de linkerarm. Hij had geen onmiddellijke verzorging nodig.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.