Overvaller bedreigt kassierster met mes

Dinsdagavond werd een 21-jarige kassierster van warenhuis Carrefour Express aan de Lambrechtshoekenlaan 172 bedreigd door een man met een mes. De dader ging ervandoor met de inhoud van de kassa.

Omstreeks 20 uur kwam de man naar de kassa. Het leek alsof hij wilde betalen voor een aantal spullen. Plots haalde de overvaller een mes uit zijn broekzak. Hij ging achter de kassa en plaatste het mes tegen de buik van de kassierster. Hij verplichtte de vrouw om de kassa te openen. Daarna griste hij de bankbiljetten uit de lade en wandelde naar de uitgang. Omdat de automatische deur niet onmiddellijk opende, bedreigde hij de winkelverantwoordelijke en een andere medewerker om de deur te openen. Daarna verdween hij in de richting van de Groenendaallaan.

Geen van de medewerkers raakte gewond. De politie zorgde wel voor de opvang door gespecialiseerde slachtofferzorg. Er zijn camerabeelden beschikbaar in de winkel. Deze zullen door de politie onderzocht worden. Het labo kwam ook ter plaatste om de sporen te onderzoeken, die de overvaller had nagelaten op de winkelwaar. De lokale recherche voert het onderzoek.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.