Gent – OLSE 28 – 21

Motivatie is een goede leidraad.

De voorbereiding van de wedstrijd verliep voor OLSE niet zoals het hoorde. Dit mag echter geen excuus zijn voor de uitslag.

OLSE begon nochtans gedreven en kon na 10 minuten een 3 – 6 op het scorebord toveren. Een time out van Gent bracht echter de kentering, waarschijnlijk een goede analyse door hun coach want Gent ging op en over OLSE. Bij de rust keken we dan ook tegen een 12 – 11 stand aan.

Ook de rust bracht voor OLSE geen kentering en het scorebord ging verder in de  richting van de ploeg die het meeste wou winnen. Gent wilde duidelijk de play-offs veilig stellen en slaagde hierin met brio. Eindstand 28 – 21 en de 4 play – off kandidaten zijn gekend alleen de juiste plaatsen moeten de komende weken nog ingevuld worden.

OLSE: Jimmy Jacobs 5,Sten Dielen 4,Jos Riské 3,Yannick De Hert-Cedric Dubois-Wim Verhaegen 2,Ward Devos-Johannes Verhoeven-Benjy Lievens 1.

Gent: Motte 11,Gharbi Y 5,Dhaenens 5,Van Cauwenberghe 4,Danhieux-Gharbi M-Verschelde 1.

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.