Gewapende overval ’t Voorhuys

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een grootschalige zoektocht ondernomen naar 3 overvallers. Ze hadden om kwart voor 1 ’s nachts restaurant ’t Voorhuys op de Bredanen waren gemaskerd en gewapend. Eén overvaller had een pistool, de andere messen.

De kelners achter de toog moesten het geld uit de kassa en hun portefeuilles afgeven. Ondertussen moesten de klanten gsm’s en portefeuilles afgeven. Bij hun vlucht moesten personeel en klanten op de grond gaan liggen. Niemand werd gewond.

Een getuige zag van in zijn appartement aan de overkant van de Bredabaan dat de mannen buiten kwamen en richting Campiniastraat liepen. De Antwerpse politie verwittigde de korpsen uit Brasschaat en Schoten. Ook de federale helikopter werd opgeroepen. Ondanks de actie konden de daders nog niet gevat worden. Wel zijn er camerabeelden van de overval.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.