Wibra overvallen

Update
Dinsdagmorgen om 9.12 uur kreeg de politie een oproep dat twee mannen, gewapend met messen, het personeel van Wibra op de Bredabaan hadden overvallen.

De 2 daders wandelden de winkel binnen. Eén van hen bedreigde een verkoopster met een mes en dwong haar geld uit de kassa te geven. De tweede dader dwong een andere verkoopster om de kluis te openen en het geld eruit te halen. Daarna verliet het tweetal de winkel.

Op het ogenblik van de feiten waren er enkele klanten aanwezig. Zij werden niet bedreigd. Het winkelpersoneel was danig onder de indruk van de feiten. Zij werden opgevangen door politiemensen van de dienst slachtofferzorg.

De daders blijven op te sporen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.