Inbreker betrapt

Dinsdagmiddag rond 13.30 uur waren twee dames getuige van een inbraak in een woning in de Gagelveldenstraat. Kort daarna kwamen de twee de wijkagente tegen. Ze spraken de politievrouw aan en gaven een beschrijving van de inbreker.

De wijkagente merkte de inbrekers op, maar raakte hem uit het oog. Ze bleef de buurt in het oog houden en verwittigde ondertussen haar collega’s. Toen de interventiepatrouilles ter plaatse waren, hield de politie een zoekactie onder andere via de achterliggende tuinen. Ook het buurtinformatienetwerk (BIN) De Cluyse werd opgestart.

Ondertussen had de inbreker een fiets gestolen. Toen hij uit een inham kwam gereden, werd hij door de politie tegengehouden. Hij werd door de getuigen herkend.

De man werd gearresteerd.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.