Gewapende overvallers opgepakt op tram

2 gewapende overvallers hebben gisteren geprobeerd om de Carrefour Express op de Bredabaan te overvallen. Toen dit niet liep zoals ze hadden gehoopt, gingen ze lopen. Ze namen de snelste weg: het openbaar vervoer. Er kwam net een tram langs en ze sprongen er op. Enkele haltes verder kon de politie de 2 van de tram plukken.

De overval vond plaats rond 18.50 uur. De mannen kwamen de supermarkt binnen met een slagersmes en een vuurwapen, maar slaagden er niet in iets buit te maken. Ze vertrokken en namen tram van lijn 2 richting de eindhalte op de Bredabaan.

De verdachten zijn twee jongelui van 18 en 19 jaar oud. Op het moment van de arrestatie hadden ze hun wapens nog steeds op zak. Vandaag moeten de 2 voor de onderzoeksrechter verschijnen. Intussen gaat de politie na of het dezelfde overvallers zijn die verantwoordelijk zijn voor de hele reeks gewapende overvallen die de laatste weken plaats hebben gehad op de Bredabaan.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.