Eline Berings op zucht van winst tijdens Record Bank Flanders Indoor

Na een 3de plaats op de 60 meter horden in het Duitse Düsseldorf vorige vrijdag, wist Eline Berings (OLSE Merksem) zich zondag opnieuw van een podiumplaats te verzekeren op de Record Bank Flanders Indoor meeting in Gent. In Düsseldorf behaalde ze een toptijd van 8″01, in Gent deed ze het een fractie langzamer met 8″°4, maar het leverde haar wel de zilveren medaille op/; dit keer was ze goed voor het zilver in een tijd van 8”04.

Komende zondag, 17 februari, doet Eline een gooi naar dubbel goud op de 60m met en zonder horden tijdens het Belgisch kampioenschap indoor A.C., waar ze op beide afstanden de lijsten aanvoert met respectievelijk 7”95 en 7”44.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.