Heraanleg Burgemeester Jozef Nolfplein & Bredabaan

Door enkele winterse weken lag de werf op het Burgemeester Jozef Nolfplein een tijdje stil. Desondanks gaat de heraanleg goed vooruit. Ondertussen is in de Sint-Bartholomeusstraat en Borrewaterstraat een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd. De bovengrondse werken zijn van start gegaan. De eerste boordstenen, gemaakt van natuursteen, zijn geplaatst. Nog even geduld en de bewoners van de Sint-Bartholomeusstraat kunnen genieten van een nagelnieuwe straat. Nadien gaat de heraanleg van de parking aan de achterzijde van het districtshuis van start. Naast nieuwe parkeerplaatsen kan dit stukje plein ook dienst doen als evenementenplein. In de laatste fase wordt de zone aan de voorzijde van het districtshuis en rondom de Sint-Bartholomeuskerk heraangelegd. Hier komen onder andere een waterpartij en speeltuigen. Het district wilt de handelaars en omwonenden alvast bedanken voor hun geduld. Daarom krijgen ze, vandaag, op Valentijnsdag een chocoladen hartje in uw favoriete handelszaken aan het plein. (Zolang de voorraad strekt.)

De gunningsprocedure voor de heraanleg van de Bredabaan is ondertussen ook bijna afgelopen. Binnen enkele weken kennen we de aannemer van de werken. Na de opmaak van het bestek en het vastleggen van de definitieve planning van de werken, kan er van start gegaan.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.