Getuigen gezocht

Donderdagochtend omstreeks 10u was er een ongeval met vluchtmisdrijf op het Kroonplein. Ter hoogte van de overgang van het Kroonplein naar de Laaglandlaan kwam het tot een botsing tussen 2 wagens omdat een van hen niet op de juiste rijstrook reed.

De bestuurder die op de foute rijstrook reed, pleegde vluchtmisdrijf. De bestuurder van de andere wagen moest met een borstbeenbreuk afgevoerd worden naar het ziekenhuis.

Deze persoon vraagt nu aan alle toevallige passanten of klanten van het naastgelegen café De Kroon die eventueel iets gezien hebben om contact op te nemen met de politie en een verklaring of te leggen. Alle tips kunnen helpen om de andere bestuurder terug te vinden.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.