Waterloo – OLSE 23 – 21

OLSE nog steeds opzoek naar zichzelf

Vooreerst grootmoedig toegeven dat het paard dat de haver verdiende deze ook gekregen heeft.

Waterloo schoot het best uit de startblokken 6 – 3 na een kwartier. Een gehavend OLSE, zonder Jimmy Jacobs, Cedric Dubois en Wim Verhaegen, maar laat dit alstublieft geen verontschuldiging zijn kon dan toch even een vuist maken en kwam met nog 5 minuten te spelen onder impuls van een wederoptredende Tom Hens en een outstanding Jos Riské, terug tot 9 – 8. Een enthousiast Waterloo liet echter niet begaan en stond bij de rust ruim op voorsprong 12 – 9.

De tweede helft begon zoals de eerste en dit leverde na 5 minuten een riante 15 – 10 voorsprong op voor Waterloo. Jos Riské, weer hij en Mats De coster vonden het nu welletjes en met de steun van Jasper Mendes in doel konden zij de bakens verzetten en 10 minuten voor tijd nam OLSE resoluut de leiding 18 – 20. Als nu ook Sten Dielen nog uitviel met een blessure kon alleen Mats De Coster nog een doelpuntje meepikken en was een totaal ontredderd OLSE een vogel voor de kat eindstand 23 – 21.

Na een heel jaar hard werken door de spelers en een naar verluid prima stage in Barcelona moeten we jammer genoeg vaststellen dat er momenteel geen ploeg staat. Bij de minste tegenslag valt alles uit elkaar, de spelers doen hun uiterste best om dit te verdoezelen maar individuele acties en samenspel tussen enkele spelers steunend op oude routine, zijn niet voldoende.

Willen we ook maar een schijn van kans maken in de Play – Offs moet er dringend iets wijzigen, te beginnen nu zaterdag tegen runner up St. Truiden. Het zou jammer zijn moesten we na een heel seizoen aan de leiding te hebben gestaan de eerste plaats en de daaraan verbonden 4 punten nog uit handen laten glippen.

OLSE: Jos Riské 7,Sten Dielen 3,Johannes Verhoeven 3,Mats De Coster 3,Tom Hens 2,Yannick De Hert 1,Joost Vanderhallen 1,Benjamin Lievens 1.

Waterloo: Van Heurck 6,Quinet 6,Cauquil 3,Verbraeken 3,De Boeck 2,Lievens 2,Mutabesha 1.

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.