Auto-inbreker gevat

Zaterdagavond rond 22.20 uur konden twee getuigen twee auto-inbrekers op heterdaad betrappen in de Minister Delbekelaan. Ze konden één van de twee, een 41-jarige verdachte, overdragen aan de politie.

De getuigen, 2 mannen van 34 jaar, hadden vanuit het raam gezien dat er een onbekende man zich verdacht gedroeg aan de auto van één van de twee. Ze gingen naar buiten en zagen toen dat er nog een tweede onbekende achteraan in de auto zat. De passagiersruit vooraan was aan diggelen geslagen. De getuigen konden de verdachte die in de auto zat, tegenhouden. De andere verdachte nam de benen. Daarop verwittigden de getuigen de politie, die de man meenam naar het politiekantoor. De verdachte werd vandaag voorgeleid.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.