Brandstofdiefstal

In de nacht van zondag op maandag, rond 3 uur, ging een onbekende aan de haal met ongeveer 600 liter diesel uit een vrachtwagen.

De diefstal gebeurde op de parking van de firma Tanktransport Thys in de Carettestraat. Toen één van de medewerkers arriveerde, zag hij een verdachte wegvluchten. Beide tankbakken die op de parking stonden, waren opengebroken. De verdachte was erin geslaagd om ongeveer 600 liter diesel uit de tanken te halen. Het materiaal dat hij daarvoor gebruikte, lag nog ter plaatse. Ook een achttal gevulde bidons stonden klaar om mee te nemen. Vermoedelijk voelde de dief zich betrapt en ging hij er in alle haast vandoor. Hij blijft op te sporen.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.