Diefstal met geweld

Maandagavond om 22.30 uur werd een 18-jarige man op gewelddadige manier van zijn iPhone beroofd op de Bredabaan.

Het slachtoffer was net van de bus gestapt, samen met een vriend, aan de terminus Bredabaan-Fortsesteenweg. Op het moment dat zijn vriend op de bus stapte in de richting van Kapellen, werd het slachtoffer aangesproken door een onbekende man. Deze bedreigde hem en beval hem zijn iPhone af te geven. Het slachtoffer weigerde dit, waarop de dader met een scherp voorwerp een snijdende beweging maakte in de buik van het slachtoffer.

Nadat de dader er met de iPhone vandoor was gegaan, nam het slachtoffer de tram richting Merksem. Aan café Titan stapte hij uit en belde vandaar de politie. Het slachtoffer werd overgebracht naar het Stuivenbergziekenhuis. Hij had een kleine, oppervlakkige wonde op zijn buik. De dader blijft op te sporen.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.