Persbericht CD&V Merksem: Geen districtsraad in februari

Met verbazing stelt CD&V Merksem vast dat er in februari geen districtsraad zal doorgaan. Nadat men in januari, zonder enige concrete aanleiding, de districtsraad met een week uitstelde, zal er in februari helemaal geen raad doorgaan. Na de voorstelling van de bestuursakkoorden is men in zowel de Stad Antwerpen als de andere districten aan de slag gegaan om het nieuwe beleid in de praktijk om te zetten. Maar het nieuwe Merksemse districtsbestuur maakt het zich liever gemakkelijk en schrapt in februari 2013, in de 2de maand van hun legislatuur, al ineens de maandelijkse districtsraad.

Reden? Er is geen agenda. Nochtans liggen er wel verschillende actuele dossiers op tafel, zoals onder andere de heraanleg van de Bredabaan, de hervormingen van De Lijn, veilgheid, . . .

CD&V Merksem vraagt zich dan ook af of dit nu de kracht van de verandering is en waar de prioriteiten van de meerderheid liggen? Want na het povere bestuursakkoord is dit opnieuw een gemiste kans om de Merksemenaar te geven waar hij recht op heeft !

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.