Politie betrapt man (78) die parkeermeters saboteerde

Woensdagmiddag rond 12 uur kreeg de politie de melding van een man die de parkeermeters saboteerde op de Bredabaan.

De getuige zag hoe de verdachte, een man van 78 propjes papier stak in de geldgleuf van de parkeermeter. Telkens er iemand geld in de meter stak om een ticketje te nemen, viel het geld niet helemaal door. De benadeelde dacht nietsvermoedend dat de parkeermeter defect was en wandelde weg. Daarop kwam de verdachte tevoorschijn, haalde de prop papier uit de gleuf en ging er dan vandoor met het kleingeld.

Ondertussen waren de aangestuurde politiepatrouilles ter plaatse. De 78-jarige werd meegenomen naar het politiekantoor. Er werd proces-verbaal tegen hem opgesteld. Hij mocht het politiekantoor verlaten en zal op een later tijdstip verhoord worden.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.