Senioren proeven van sporten

Op zondag 24 maart, kunnen de senioren hun sportieve gangen gaan in Merksem. In sportcentrum De Rode Loop wordt die dag weer een seniorensportdag georganiseerd. Een aantal sporten worden aangeboden, voor de gelegenheid speciaal afgestemd op senioren.

Seniorengym, Aikido zelfverdediging, volkssporten, petanque, zumba, golf, Tao Hatha yoga en Start to walk. Allemaal sporten waar je onder professionele begeleiding van kunt proeven tijdens deze nieuwe seniorensportdag.

Voor wie wil deelnemen aan deze sportieve dag, of halve dag, volstaat het om voor 18 maart in te schrijven in het districtshuis van Merksem. Ook mensen die niet in Merksem wonen kunnen deelnemen aan deze sportieve manifestatie.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.