St truiden – OLSE 28 – 26

Een zure appel voor de OLSE supporters

Een schitterende eerste helft eindelijk een OLSE ploeg die er voor ging, resultaat een fraaie geruststellende 10 – 15 voorsprong.

De tweede helft begon in mineur voor OLSE, de Truienaars brachten op 5 minuten tijd de stand in evenwicht 16 – 16. De wedstrijd ging nu een 10 tal minuten gelijk op 19 – 20 na een kwartier. Maar op het kwartier kon OLSE toch de wedstrijd terug in handen nemen en ze liepen rustig terug uit tot 22 – 26 op 5 minuten van het einde.

Nu was het moment gekomen om een groot geschenk met een nog grotere geel blauwe strik te geven aan St Truiden. 3 minuten voor tijd scoorde St Truiden de 23 – 26 en ze mochten zowaar in de resterende twee en een halve minuut nog 5 maal scoren eindstand 28 – 26.

OLSE : Tom Hens 7,Jos Riské 7,Jimmy Jacobs 4,Johannes Verhoeven 3,Yannick de Hert 2,Mats De Coster 2,Cedric Dubois 1.

St Truiden : Pagnoul 8,Van Belleghem 7,Devisch 4,Peters 3,Martens 2,Ceyssens 2,De Backer 1,Degelin 1

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.