Oscare doet mee met de dag van de zorg

Het is snel gebeurd…  Een kop koffie of soep valt om, de barbecue vat vuur, het badwater is te heet….  Jaarlijks lopen 120,000 mensen brandwonden op.  Sommigen komen bij de huisarts terecht, anderen dienen in een brandwondencentrum verzorgd te worden.  De nazorg, littekenbehandeling, psychologische bijstand, medische camouflage, maquillage… wordt de patiënten aangeboden door Oscare vzw.

Wilt u graag eens kijken hoe en waar dit allemaal gebeurt, kom dan langs op de Dag v/d Zorg!

Oscare doet mee en zet de deuren open op 17 maart van 10.00 tot 17.00 uur.  Ze geven u informatie over de behandeling van brandwonden,  geven u advies over uw eigen brandveiligheid , tonen de nieuwste littekenbehandelingen, leggen u het nut van een  drukpak en gezichtsmasker uit.  Er is zelfs de mogelijkheid om een gipsen gelaatsafdruk te maken!  En er wordt ook kinderanimatie voorzien.

Het wordt in elk geval een bijzonder interessante ervaring.  Kom zeker een kijkje nemen!

Dag v/d Zorg – Oscare vzw – Van Roiestraat 18 te 2170  Merksem op 17 maart 2013 van 10.00 tot 17.00 uur

www.dagvandezorg.be

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.