Evangelische post De Bron heeft ruimere locatie

De protestantse evangelische post De Bron heeft een nieuwe locatie. Nu zaterdag gaat deze officieel open, maar de gemeenschap maakt er al gebruik van sinds begin februari. De evangelisatiepost van de Gereformeerde Gemeenten in Merksem werd opgericht in 1959. De oude locatie, dat gebruikt werd sinds 1963, werd afgekeurd door de brandweer. Aanpassen was geen optie, vanwege de hoge kosten

De zoektocht naar een nieuwe locatie bracht hen bij een pand in de Jaak De Boeckstraat 21 – 23. Het nieuwe gebouw biedt genoeg ruimte voor de activiteiten, zoals de bijeenkomsten, Bijbelstudies, kinder- en tienerclub en de inloop. Ook is er een gezellige zolder voor jongeren. Boven het pand bevinden zich acht studentenkamers. Daarin wonen Nederlandse reformatorische studenten.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.