GENT – OLSE : 17 – 27

Na het debacle van vorige week op St Truiden moest OLSE zich dringend herpakken om de kansen op de Best of 3 gaaf te houden.

Een outstanding Jasper Mendes achter een sterke verdediging met Joost Van Der Hallen als uitblinker beperkte Gent in de eerste helft tot een schamele 5 doelpunten. Ook aanvallend liep het goed met een dirigerende Jimmy Jacobs en een als van ouds scorende Jos Riské en Johannes Verhoeven dit gaf een nu wel echt geruststellende 5 – 14 ruststand.

Ook de tweede helft werd deze keer ernstig aangevat en OLSE liep na 10 minuten uit tot 9 – 21. De wedstrijd kabbelde nu verder naar het einde dat we bereikten met een overtuigende 17 – 27 stand.

OLSE: Jos Riské 8,Johannes Verhoeven 4,Jimmy Jacobs 3,Tom Hens 3,Yannick De Hert 3,Sten Dielen 2,Ward De Vos 1,Joost Vanderhallen 1,Mats De Coster 1,Wim Verhaegen 1.

Gent : Weymers 5,Motte 4,Van Cauwenberghe 2,Matthijs 2,Defauw 1,Van Damme 1,Dannieux 1,Dhaenens 1.