Fietser levensgevaarlijk gewond bij aanrijding met andere fietser

Dinsdagochtend om 8.15 uur reed een 22-jarige man met zijn fiets naar beneden op de Burgemeester E. Waghemansbrug richting Deurne. Uit de tegenovergestelde richting kwam een andere fietser. Die laatste werd plots door een derde fietser voorbij gestoken.
Het kwam tot een aanrijding tussen de eerste en de derde fietser. Ze kwamen allebei zwaar ten val. De eerste fietser werd gewond aan de schouder, maar had geen onmiddellijke verzorging nodig. De andere fietser, een jongen van 14 jaar uit Deurne, liep zware verwondingen op aan het hoofd. Hij verkeerde in levensgevaar en werd overgebracht naar ZNA Middelheim. Inmiddels is zijn toestand stabiel. Een verhoor volgt later pas.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.