Nieuwe laadinstallatie bij AVEVE

Veevoederbedrijf Aveve heeft een nieuwe laadinstallatie. Door deze investering van 12 miljoen euro zullen de vrachtwagens sneller geladen kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de dagelijkse bezigheden sneller afgehandeld kunnen worden.

Voor de buurtbewoners is dit zeer goed nieuws. Men start nog altijd om 5uur te werken, maar men heeft ten laatste om 2O uur, en meestal zelfs vanaf 17 uur gedaan met laden. Dit terwijl men vroeger vaak tot 22 uur aan het werk was.

Via het nieuwe systeem kunnen er tot 8 bulkwagens van 28 ton tegelijkertijd geladen worden. Het laden gebeurde vroeger in 1,5 uur en dit vermindert tot een sectaculaire tijd van amper 15 minuten.

Per dag worden er 75 vrachtwagens geladen. Dit komt overeen met zo’n 400 ton/uur.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.