OLSE – Waasmunste​r 22 – 18

OLSE neemt een stevige optie op plaats twee, en blijft druk zetten op St Truiden die zich nu ook geen misstap kunnen veroorloven.

Na een gelijkopgaande eerste 10 minuten waarin beide ploegen om beurten scoorden 4 – 4 liep OLSE onder impuls van Johannes Verhoeven en Tom Hens uit tot 10 – 5, na 20 minuten. Waasmunster vond geen remedie tegen een erg actieve Johannes Verhoeven dus moest hij hoe dan ook van het veld. En het is hen nog gelukt ook, Johannes moest in allerijl naar het ziekenhuis en is daar dadelijk op de operatietafel beland. Zelfs een sorry kon er niet af wat een mentaliteit tegenwoordig bij Waasmunster. Hun strategie leverde in ieder geval succes op, een ontredderde OLSE ploeg zag Waasmunster bij de rust naderen tot 11 – 8.

De appelsientjes brachten opnieuw rust in de OLSE rangen en onder impuls van dirigent Jimmy Jacobs, een outstanding Tom  Hens en een alweer steengoede Jasper Mendes in doel, die de schaarse steken die de OLSE verdediging liet vallen vakkundig opraapte, stoomde OLSE na een kwartier door naar 18 – 11. Opnieuw haalde Waasmunster de hakbijl boven en Jimmy Jacobs, Jos Riské en Ward De Vos moesten noodgedwongen voor het einde van de wedstrijd de bank opzoeken.

De resterende OLSE spelers hielden gelukkig het hoofd koel en met 22 – 18 kon Waasmunster met lege handen afdruipen.

OLSE: Tom Hens 9,Jimmy Jacobs 3,Johannes Verhoeven 2,Mats De Coster 2,Sten Dielen 2,Ward De Vos 1,Joost Vanderhallen 1,Wim Verhaegen 1,Jos Riské 1.

Waasmunster: Sovet 5,Van Doorsselaere 4,Maes 3,Peelman 2,Geerinck 2,Van Ouytsel 1,De Loose 1.

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.