Hulp bij invullen belastingsbrief

Hebt u hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte? Dan kunt u in mei op verschillende locaties in de stad Antwerpen terecht. Tijdens een invulsessie helpt een ambtenaar van de federale overheidsdienst Financiën u met uw aangifte. Uw aangifte wordt meteen online geregistreerd. U ontvangt ter plaatse een bewijs van aangifte.

Uw bruine enveloppe moet u niet meer meebrengen. Alle gegevens die de federale overheid op uw papieren aangifte heeft ingevuld, staan automatisch ook op uw online aangifte.

Welke documenten moet u dan wel meebrengen? Uw identiteitskaart, bewijzen van inkomsten en aftrekposten en de volmacht en identiteitskaart van volmachtgever indien u de aangifte voor iemand anders doet.

In Merksem kunt u terecht op 27, 28, 30 en 31 mei. Telkens van van 12.30 tot 15 uur in het districtshuis Merksem (Burgemeester J. Nolfplein 1, 2170 Merksem)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.