Vandaag Scheldeprijs

Vandaag is er voor de wielerliefhebbers de Scheldeprijs. Om 12.15 uur wordt in Antwerpen, aan het MAS, de officieuze start van de Scheldeprijs gegeven. De officiële start is rond 12.30u in de Churchilllaan in Schoten waar de renners rond 17u ook verwacht worden aan de aankomst.

Tussendoor komt het peleton ook even langs Merksem.
Via de Noorderlaan en de IJzerlaan worden de renners iets voor 12u30 in Merksem verwacht waar ze via de Ing. Menneslaan – Ing. Delbekelaan – Bredabaan en Merksemheidelaan naar de Winkelstap rijden om zo via de Calesbergdreef richting Churchilllaan te rijden.

Wanneer u zich door het verkeer begeeft in de omgeving van het parcours kan er enige hinder zijn.

Tegen 15u45 worden de renners opnieuw in de omgeving van Schoten verwacht waar ze nog enkele plaatselijke toeren doen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.