OLSE – St Truiden 22 – 18

OLSE neemt opnieuw de eerste plaats in bezit.

14 trillende espebladeren begonnen aan de wedstrijd bij winst waren de zo begeerde baragewedstrijden zo goed als binnen. Het was St Truiden dat het snelst de zenuwen onder controle had dit resulteerde na 8 minuten in een matige 1 – 3 stand. De verdedigers waren duidelijk baas over de aanvallers maar OLSE kon na 10 minuten onder impuls van een out standing Sten Dielen de stand in evenwicht brengen 3 – 3. De aanvallers kregen geen greep op de wedstrijd en na 23 minuten wezen de bordjes slechts 7 – 7. Gelukkig heeft OLSE schitterende doelmannen, als de aanvallers het wat moeilijker hebben kunnen we steeds rekenen op onze laatste man. Nu was het Rens Baeyes die de Truienaars tot wanhoop dreef. Achter een schitterende verdediging pakte hij alles. Jos Riské vond nu ook de weg naar doel en dit resulteerde in een mooie 10 – 7 ruststand.

De tweede helft begon met 2 ploegen die elkaar in evenwicht hielden 12 – 9 na 5 minuten. De volgende 10 minuten liep St – Truiden zich weer dood tegen een ijzeren muur, met een schitterende Rens Baeyes, en Jimmy Jacobs ontbond vooraan zijn duivels, een kwartier voor tijd stond er dan ook een geruststellende 16 – 9 op het scorebord. Tijd om de teugels een beetje te vieren dacht OLSE en net als de vorige wedstrijd in St – Truiden brak dit ons zuur op, St – Truiden stak 8 minuten voor het einde de neus terug aan het venster 17 – 15. Tom Hens en Joost Vanderhallen namen echter de twijfel weg en opnieuw Jimmy Jacobs mocht het orgelpunt plaatsen 22 – 18.

OLSE opnieuw op nummer 1 een sfeervolle dansende tribune dankte de spelers met een staande ovatie.

OLSE: Jimmy Jacobs 6,Sten Dielen 5,Jos Riské 4,Tom Hens 2,Joost Vanderhallen 2,Ward De Vos 1,Cedric Dubois 1,Wim Verhaegen 1.
St-Truiden : Devisch 5,Van Bellegehem 4,Degelin 3,De Backer 2,Martens 2,Georgiev 1,Simons 1.

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.