Milieuvergunning nv Antwerps Sportpaleis

Zoals eender welk ander bedrijf moet ook het in Merksem gelegen Sportpaleis aan een aantal regels voldoen. Een van die regels is het hebben van een milieuvergunning. De deputatie besliste op 21 maart 2013 om een milieuvergunning klasse 1 te verlenen aan de nv Antwerps Sportpaleis.

Deze vergunning, met als einddatum 21 maart 2033, zorgt ervoor dat de exploitatie van een sport- en evenementencomplex (Sportpaleis, Lotto Arena en Hospitality Center) kan worden verdergezet.

Tegen deze beslissing kan beroep worden ingediend tot 18 mei 2013. Het dossier met bijhorend milieueffectenrapport en de beslissing, kunnen tijdens deze periode vrij worden geraadpleegd. Het besluit vindt u hier (externe link / pdf).

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.