John Hanlon is voor de tweede keer kampioen

John Hanlon is voor de 2de keer op rij kampioen geworden bij de competitiespelers op het 14e        Kampioenschap van Merksem Tafeltennis. Bij de recreanten en NG spelers won Patrick Vermeiren.

Het tafeltennistoernooi gaat jaarlijks door en wordt ingericht voor inwoners, (oud-)scholieren en (oud-)clubspelers. De wedstrijden werden in poulevorm afgewerkt over drie avonden in april 2013, en hadden plaats in de het Sportcentrum Groenendaal. Er werd een trofee uitgereikt in twee reeksen: recreanten en NG spelers, en geklasseerde competitiespelers.

Dit jaar waren er 48 deelnemers. Ze werden in 2 reeksen verdeeld: Recreanten en NG (21 deelnemers) en geklasseerde competitiespelers (27 deelnemers)

Bij de recreanten en NG spelers hadden zowel Luc Hendrix als nieuwkomer Patrick Vermeiren vier wedstrijden gewonnen. De onderlinge finale werd gewonnen door Patrick, die zo de beker binnenhaalde.

Het zilver was dus voor Luc. Brons ging naar Hans Vochten die drie wedstrijden had gewonnen.

6 Luc Van Audenrode Groenendaal 1

In de finalepoule bij de competitiespelers bleef regerend kampioen  John Hanlon (Bart-Merksem, D0) ongeslagen, John mag zijn tweede beker in  ontvangst nemen. Michel Grafé (Nodo, D4) moest in de beslissende onderlinge wedstrijd de duimen  leggen voor clubgenoot Wouter Verstrepen (Nodo, D2). Zilver voor Wouter,  Michel behaalde brons.