St-Truiden – OLSE 25 – 21

OLSE maakt het zichzelf moeilijk.

OLSE verraden door de zenuwen hoe kunnen we anders de vele missers kaderen ? Na het openingsdoelpunt en de bijhorende 0 – 1 stand is OLSE de ganse eerste helft op achtervolgen aangewezen. Alleen Johannes Verhoeven was in de eerste helft bij de les met 7 doelpunten op rij kon hij een eerste kloof 9 – 6 na 20 minuten, bij de rust tot een ietwat normale proportie brengen 12 – 11 was de geflatteerde ruststand.

De tweede helft zullen ze wel uit een ander vaatje tappen dachten de vele meegereisde supporters, maar groot was de verbazing dat het alweer St-Truiden was dat het best uit de startblokken schoot. Na 10 minuten wezen de bordjes 20 – 13. Wedstrijd over en out, maar Jimmy Jacobs had nog wat in petto. Eindelijk leek de verdediging te kloppen en met 4 doelpunten op rij bracht Jimmy Jacobs opnieuw hoop in de bange harten 20 – 17 met nog 10 minuten te gaan. OLSE deed zijn best en 2 minuten voor tijd kwamen ze zo waar in het kielzog van St -Truiden 23 – 21. Een domme rode kaart in de laatste minuut brak de laatste weerstand bij OLSE en gaf St-Truiden vrijspel en zo konden ze de verdiende overwinning thuis houden 25 – 21.

Zaterdag in de eigen vertrouwde hal, is er geen excuus meer, het moet nu echt wel gebeuren of de grote droom wordt alweer voor een jaartje uitgesteld.

OLSE: Johannes Verhoeven 7,Jimmy Jacobs 6,Sten Dielen 2,Yannick De Hert 2,Jos Riské 1,Tom Hens 1,Ward De Vos 1,Wim Verhaegen 1.

St-Truiden: Pagnoul 7,Devisch 4,Martens 4,Van Bellegehem 3,Peters 3,Simons 1,Georgiev 1,Ceyssens 1,Degelin 1.

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.