Inbreker betrapt in Sint-Eduardusinstituut

Zaterdagavond waren in de Sint-Eduardusschool in de Broeder Frederikstraat voorbereidingen aan de gang voor een studentenfeest. Een medewerker van de school bemerkte op zeker moment dat er verschillende deuren waren stukgetrapt. Hij betrapte daarop een jongeman. Die stelde zich agressief op. Hij gaf de getuige een forse duw waarna hij kon weglopen. Tijdens onderzoek door de politie werd vastgesteld dat er in de school was ingebroken. Twee computers en een scherm waren tegen de grond gesmeten. Er werd uit het kantoor van de onderdirectrice een geldsom gestolen uit een lade. Van de dader ontbreekt voorlopig elk spoor.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.