Infrabel slachtoffer van koperdiefstal

Tussen vrijdag 17 mei en woensdag 22 mei kwamen koperdieven twee keer langs aan de spoorlijn in Merksem ter hoogte van de Laaglandlaan vlakbij het Laar. Op 17 mei stelden werknemers van Infrabel vast dat er zware kabels, in totaal 240 meter, uit een kabelgoot waren gestolen. Gisterenmiddag dan bleek dat er opnieuw ongeveer 400 meter kabel was verdwenen. Een deel van de buit werd teruggevonden naast de spoorwegberm. Vermoedelijk was het de bedoeling dat koper later op te halen. Het treinverkeer werd door de beide diefstallen niet verstoord. Zowel de spoorwegpolitie als de lokale politie van Antwerpen zijn met een onderzoek gestart.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.