Taalpunt.be zoekt enthousiaste vrijwilligers

Taalpunt.be organiseert gesprekken tussen mensen van diverse afkomst. Om die gesprekken in goede banen te leiden, worden extra begeleiders gezocht.

Elke woensdagochtend en donderdagavond komen anderstaligen hun Nederlands oefenen in ontmoetingscentrum Merksemdok. Mensen met een diverse achtergrond praten er samen met vrijwilligers over allerlei onderwerpen. Door gezellig te babbelen verbetert hun woordenschat en uitspraak, en ze krijgen ook wat meer inzicht in gewoonten en gebruiken.

Begeleiders gezocht

Steeds meer anderstaligen vinden de weg naar Taalpunt.be en dat is natuurlijk fantastisch. Maar de praatgroepen mogen niet te groot worden. Daarom zoekt Taalpunt.be nog enkele nieuwe, enthousiaste vrijwilligers om de groepen te begeleiden. Iedereen met interesse en met het hart op de juiste plaats is welkom. De eisen liggen niet hoog.

Heeft u toch een beetje koudwatervrees? Dan krijgt u alle steun en hulp die u nodig heeft. En u krijgt er ook veel voor terug: uw onkosten worden terugbetaald, u krijgt enkele gratis tickets voor activiteiten in het ontmoetingscentrum, en u krijgt vooral veel warmte en dankbaarheid van de deelnemers.

Praktisch

Bron Dna.be

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.