Prijs voor beste website

De mini-onderneming Daylicious van de leerlingen van het zesde jaar Handel van JOMA hebben de prijs voor “Beste Website” van de Vlajo gewonnen. De onderneming was ook genomineerd als “Meest opmerkelijke mini TSO”.

Vlajo Mini-onderneming: een eigen onderneming van a tot z
Vlajo staat voor de Vlaamse Jonge Ondernemingen vzw. De leerlingen van de derde graad kiezen of maken zelf hun eigen producten of diensten en vervolgens beheren ze hun Vlajo Mini-onderneming volgens de regels van de kunst. Ze voeren een boekhouding, doen marktonderzoek, organiseren verkoopmomenten, houden aandeelhoudersvergaderingen enzomeer. De nadruk ligt op het doen: eerst denken en dan effectief doen!

De 13 leerlingen van JOMA verkochten opvouwbare brooddozen en maakten ook nog receptenboekjes met broodjes, salades en desserten uit verschillende culturen. In totaal verkochten ze ongeveer 300 brooddozen en 20 receptenboeken. De leerlingen boden hun producten onder meer aan op de markt, maar ook tijdens schoolactiviteiten en op hun webshop.

Vlajo: http://www.vlajo.org

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.