Politietoezicht tijdens uw vakantie

Nog even en de zomervakantie start weer. Vertrek je binnenkort op vakantie en laat je je woning niet graag onbewaakt achter? Geen probleem want de Antwerpse Politie gaat nooit op vakantie. Ze komen gratis afwezigheidstoezicht houden tijdens uw vakantieperiode.

Politietoezicht is bedoeld voor iedereen die een tijdje weg van huis is. Of het nu gaat om vakantie, afwezigheid omwille van werk of een ziekenhuisverblijf. Een lang weekend, een congres van een paar dagen of een paar weken naar de zon? Terwijl je weg bent, komt de politie langs uw huis of appartement. Ze gaan na of alle deuren en ramen nog goed afgesloten zijn. Merken ze iets ongewoons op, zoals een losgemaakt kelderrooster of een geforceerde achterdeur, dan gaan ze binnen kijken of er iets aan de hand is. Ze verwittigen ook onmiddellijk de contactpersoon die u opgaf bij uw aanvraag.

Politie Antwerpen streeft ernaar om minstens 3 keer per week uw woning te controleren. Bij appartementen die enkel toegankelijk zijn via een centrale hal komen ze minstens 2 keer per week langs.

Het afwezigheidstoezicht vraag je aan bij de Antwerpse politie via de Blauwe Lijn (0800 123 12) of via het online aanvraagformulier .

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.