Oude strijkijzers gezocht

Voor de 100ste verjaardag van de jeugdafdeling van het Belgische Rode Kruis is de afdeling Merksem op zoek naar oude strijkijzers. Om de verjaardag in de aandacht te brengen organiseert de jeugdafdeling verschillende uitdagingen waaraan de lokale afdelingen kunnen deelnemen. De jeugdafdeling uit Merksem is omwille van zo’n uitdaging op zoek naar oude strijkijzers. Het gaat dan over strijkijzers die je op de kachel moet plaatsen om op te warmen. De uitdaging waaraan ze deelnemen is het maken van een AED-toestel uit 1920.

Hebt u nog zo’n strijkijzers liggen? Contacteer dan de vereniging via jeugd@merksem.rodekruis.be.

1 comment on “Oude strijkijzers gezocht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.