Avondopening districtshuis in juli en augustus

Naar jaarlijkse gewoonte kan je tijdens de zomervakantie niet wekelijks terecht voor een avondopening in het districtshuis. Maar voor diegenen voor wie het niet lukt om tijdens de dag naar het districtshuis te gaan worden er toch 2 avondopeningen voorzien. Op donderdag 4 juli en donderdag 1 augustus kan je er terecht van 17 tot 19 uur. Je kan er dan terecht voor alle administratieve dienstverlening.

De loketten zijn op werkdagen open van 9 uur tot 15 uur. Vanaf september is er opnieuw elke donderdag op alle locaties een avondopening.

Het e-loket van de stad Antwerpen staat 24 op 24 en 7 op 7 klaar voor de Antwerpenaar. Een aantal documenten kan met behulp van een kaartlezer of een token zelfs binnen enkele minuten rechtstreeks in de mailbox afgeleverd worden. Het e-loket is bereikbaar op www.antwerpen.be/e-loket.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.