ZoMerksem!

U hoeft zich niet te vervelen tijdens de zomermaanden. ZoMerksem brengt ook dit jaar weer een brede waaier aan zomerse activiteiten naar uw district. Over de activiteiten die in juli, augustus en september doorgaan, leest u alles in de ZoMerksemkrant die rond deze tijd in uw bus valt. Surf ook regelmatig naar de website www.dna.be/zomerksem voor de laatste updates en een handige kalender.

WIN!

In deze zomerkrant, in het districtshuis, in het cultuurcentrum en tijdens de evenementen, kan u de enige echte ZoMerksemtattoo krijgen. Maak een foto op een zomers plekje waar u, uw bomma, uw vakantielief of iemand anders de tattoo draagt. Stuur de foto voor 15 september naar zomerksem@stad.antwerpen.be of breng hem naar het districtshuis of het cultuurcentrum. U mag zo vaak deelnemen als u wil. De fotograaf van de leukste foto wint een iPad. Er zijn ook waardebonnen van het cultuurcentrum en zomerse pakketten te winnen.

MEER INFO:

Cultuurantenne Merksem, tel. 03 338 72 71, zomerksem@stad.antwerpen.be

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.